Devre arası transfer döneminde yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un Musa Çağıran ve Jonathan Cafu gibi isimler için girişimlere başladığı öğrenildi. 

Sezon başında 7 transfer yapan Trabzonspor, devre arasında eksiklerini gidermek için çalışmalarına erken başladı. Transferde elini çabuk tutmak isteyen bordo mavililerin bu anlamda listesindeki oyuncular için resmi olarak girişimde bulunduğu kaydedildi. Görüşmelerini erkenden sonuçlandırmayı hedefleyen Trabzonspor’un Osmanlıspor’dan Musa Çağıran ve Ludogorets’ten Jonathan Cafu isimlerine yoğunlaştığı bildirildi. 

ÖNCELİK TAKAS VE KİRALAMA 

UEFA mali kriterlerini de gözönüne alarak transfer çalışmalarını yürüten bordo mavililerin, takas ve kiralık formüllerini de ön planda tutacağı belirtildi. Devre arası transferinde hata yapmak istemeyen yönetimin bu konuda ince eleyip sık dokuduğu, kaliteli takviyelerle kadroyu güçlendirmek istediği öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da transfer çalışmalarında aktif rol oynadığı ve oyuncu izlediği kaydedildi. 
Editör: TE Bilişim