Fransa basınından gelen haberlere göre Trabzonspor ve Fenerbahçe, Türk yıldız için yarışıyor. Gelecek sezon 5+0+3 kuralının uygulanacak olması yüzünden yerli oyuncular için hamle yapmaya hazırlanan kulüplerden Fenerbahçe ve Trabzonspor Fransa'da oynayan gurbetçi yıldızımız Mevlüt için harekete geçti.

Fransız 'Mercato365' adlı internet sitesi, 2017'de sözleşmesi bitecek olan Mevlüt için Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 5 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiğini belirtirken bu rakamın ancak Fenerbahçe tarafından verilebileceğini aktardı. Fransız sitesi, ayrıca oyuncunun tercihini sarı laciverlilerden yana kullanabileceğini belirtti.

Fransa basının aksine Trabzonspor'un 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek gücü olduğunu herkes biliyor. Kaldı ki daha önce de bu tarz bonservis bedelleri ödeyerek oyuncu alan bordo-mavililerin bu oyunculardan da pek yarar görmediği aşikar. Ancak Mevlüt'ün 5 milyon Euro edip etmeyeceği de muamma.  Saint-Etienne'de forma giyen oyuncu 22 maçta 1326 dakika forma giyerken sadece 7 gol attı. Mevlüt Rennes'te 4 maçta 1 gol atabildi. Bu noktadan bakıldığında oyuncunun 5 milyon Euro edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. 
Editör: TE Bilişim