Transferde gaza basan Trabzonspor, gündeminde yer alan savunmacılar Jeremy Pied, Luis Ibanez ve Dusko Tosic’i bitirme noktasına geldi. Fırtına, bu 3 ismi 24 Temmuz’da başlayacak Macaristan kampına yetiştirmek için büyük uğraş veriyor.

Ersun Yanal’ın göreve gelmesiyle geniş kapsamlı bir yapılanma içine giren ve transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor, gündeminde yer alan 2 futbolcu için çalışmalarına hız verdi.

Teknik heyetin ısrarı doğrultusunda 24 Temmuz’da Macaristan’da başlayacak ikinci etap kamp çalışması süreci öncesi en azından stoper ve kanat bölgeleri için önemli aşama kaydeden Bordo-Mavililer, Fransız ekibi Nice’den sağ bek Jeremy Pied ve Kızılyıldız’ın sol beki Luis Ibanez’i bitirme noktasına geldi.

Küçük pürüzler kaldı

Arjantinli bek Ibanez’in kulübü ile her konuda anlaşma sağlayan Trabzonspor’un bonservisi elinde olan Pied’i de ikna aşamasında olduğu kaydedildi. Fırtına, oyuncularla ilgili küçük pürüzleri hallederek Pied ve Ibanez’i Macaristan’da başlayacak ikinci kampa yetiştirmeye çalışıyor.  

Tosic kiralanacak

Stopere de takviye yapmayı planlayan Trabzonspor’da öne çıkan isimse Beşiktaş’ın Sırp oyuncusu Dusko Tosic.

Ersun Yanal’ın takımında görmek istediği deneyimli savunmacı için Kartal’ın kapısını çalan Trabzonspor’un bu transfer için de büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

Anlaşma sağlanması halide 31 yaşındaki Tosic, satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak Macaristan kampına katılacak.