Golcü arayışlarında son aşamaya gelen Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu problemi, hafta sonuna kadar çözmek istediği öğrenildi. 

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da, forvet transferinde son aşamaya gelindiği belirtildi.  

Transfer yapmadan Antalya kampına başlamak istemediğini açıklayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, hafta sonuna kadar teknik heyeti ve camiayı rahatlatacak bir forveti kadroya katmak için yoğun uğraş verdiği öğrenildi. 

Hannover 96 takımının forveti Mame Diouf'la görüşmelerini sürdüren yönetimin, Alman ekibinin, Antalya'da kamp çalışmaları yapması nedeniyle Senegalli oyuncuyla Antalya'da görüşüp anlaşma zemini arayacağı ifade edildi. 

Forvet arayışlarının öne çıkmasının ardından birçok isim Trabzonspor'a önerilmeye başlandı. Paraguaylı Oscar Cardoza'nın yanısıra Gençlerbirliği'nin Ankara'ya getirdiği ancak anlaşma sağlayamadığı Nijeryalı Obafemi Martins de Trabzonspor'a önerilen isimler arasında yer aldı. Kariyerinde önemli takımlarda forma giyen Martins için yönetimin kararı merakla bekleniyor.
Kaynak: LigTV