Bordo-Mavililer’de özellikle son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından herkesin gözü transferlere çevrildi. Henüz somut bir adım atılmaması, taraftarları   endişelendiriyor. Başkanın, “Berbatov’dan bile daha kalitelisini alacağız” lafı sonrası beklentiler arttı. Ancak bu konuda ciddi bir gelişme yaşanmadı. Çünkü yönetimin transferde izleyeceği yol haritasına göre öncelik yerli oyunculara verildi. İbrahim Hacıosmanoğlu, yurt içindeki futbolculara imza attırıldıktan sonra dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katmayı planlıyor. Birçok Türk oyuncunun adı Bordo-Mavililer’le anılsa da 4 futbolcu öne çıkıyor. İşte o isimler: 

Cenk Tosun-Muhammet Demir: Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk için Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile prensip anlaşması sağlanmıştı. Ancak Güneydoğu ekibinin kongre kararı alması sonrası transfer sekteye uğradı. Aynı takımda forma giyen Muhammet Demir de Fırtına’nın listesinde. Hacıosmanoğlu, Kızıl’ı ikna edip kongreyi beklemeden bu iki oyuncudan en az birine imza attırmak istiyor.

Sercan Kaya: Eski Trabzonsporlu golcünün takıma geri dönmesi için çalışmalar başladı. 25 yaşındaki forvet, yeniden Bordo-Mavili formayı giymeyi çok istiyor.
Çaykur Rizespor’un Giray Kaçar’ın peşinde olması nedeniyle iki oyuncunun takas edilmesi planlanıyor. Rıza Çalımbay, Sercan’ı göndermek istemese de oyuncunun dönme arzusu nedeniyle transfere yeşil ışık yakması bekleniyor. 

Uğur Demirok: Savunmaya mutlaka takviye yapmak isteyen Bordo-Mavililer, kontenjan sorunu nedeniyle mecburen yerli isimlere yöneldi. Listenin başına Uğur Demirok’un ismi yazıldı. Akhisar Yönetimi, 25 yaşındaki oyuncu için kapıyı 1.5 milyon Euro’dan açıyor. Bordo-Mavililer ise 900 bin Euro’ya bu işi bitirmek istiyor.