Trabzonspor'da transfer heyecanı yaşanıyor... 

Ocak ayında hücum bölgesine takviye yapmak için bir süredir çalışmalarda bulunan Bordo-Mavili yönetim, işadamı Ali Ağaoğlu'nun ekonomik destek sözünün ardından hedef büyüttü!.. Listesine dünyaca ünlü isimleri alan Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın ilk hedefi olan Emmanuel Adebayor için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde Togolu yıldızın menajeriyle bir ön görüşme gerçekleştiren Bordo- Mavililer, esen olumlu hava üzerine girişimlere hız verdi. Alınan bilgilere göre önümüzdeki hafta içinde iki yönetici İngiltere'ye gidecek.

TOTTENHAM'DAN KESİN OLARAK AYRILACAK
Yöneticilerin önce Tottenham Hotspur kulübünün yetkilileri ile görüşeceği ardından da Adebayor'un menajeriyle bir araya geleceği öğrenildi. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre, teknik direktör Andre Villas Boas'la büyük sorunlar yaşayan Togolu futbolcu devre arasında kesin olarak kulüpten ayrılacak. Fakat özellikle Premier Lig'den birçok teklif var.


ZOKORA VE BAMBA TRANSFER iÇiN DEVREYE GiRDi
Togo futbolunun en önemli ismi olan Adebayor'un transferi için Fildişili Zokora ve Sol Bamba'nın da devreye girdiği konuşuluyor. İki futbolcunun Adebayor'la sürekli görüştüğü belirtiliyor.

PARALAR AĞAOĞLU'NDAN
Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun forvet transferine ekonomik destek vereceğini açıklaması büyük heyecan yarattı.