Artvin Borçka doğumlu olan ve futbol hayatına Borçka Belediyespor'da başlayan Şener Özbayraklı bir sezon da Arsinspor forması giymişti.

1990 doğumlu futbolcu Bursaspor forması altında gösterdiği üstün performans ile büyük kulüplerin dikkatini çekerken, genç yıldızın gönlünün Trabzonspor'dan yana olduğu öğrenildi.

Sözleşmesinde 5 Milyon TL'ye serbest kalır maddesi bulunan Şener Özbayraklı için harekete geçen Trabzonsporlu yöneticiler, Bursaspor'u da mağdur etmeden transferi bitirmeyi hedefliyor.

AİLECE TRABZONSPORLULAR

Çocukluğunu ve gençliğini Borçka'da geçiren Şener Özbayraklı'nın yakın çevresi, ailenin fanatik Trabzonsporlu olduğunu iddia etti. Baba Nevzat Özbayraklı'ın da Trabzonspor'un maçlarını kaçırmadan izlediği, oğlunu da Trabzonspor forması giyerken görmenin en büyük hayali olduğu öğrenildi.

Trabzonsporlu Şener Özbayraklı'nın, İstanbul takımları ile Bordo-Mavili takımdan gelecek tekliflerde kesinlikle tercinin Trabzonspor'dan yana olacağı öğrenilirken, üzerinde emeği olan ve formasını terlettiği Bursaspor'un da mağdur edilmemesini istedi.

HaberTS.com / Ali Çil
Editör: TE Bilişim