Trabzonspor'un büyük oranda anlaştığı oyuncu son dakika sürprizi olmazsa yarın Trabzon'da

Trabzonspor Steaua Bükreş takımının "Gattuso" lakaplı oyuncusu ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Steaua Bükreş taraftarlarının saldırgan ve özverili oyunu nedeni ile İtalyan futbolcu Gattuso'ya benzettikleri Bourceanu bir sondakika sürprizi olmazsa yarın Trabzon'a gelecek.

Trabzonspor'un yıldız bir forvet ile görüşme halinde olduğu, yarın iki isme birdn imza attırması bekleniyor.

Yönetime yakın isimlerden Kazım Şengöçgel, yaptığı paylaşım ile transferi doğruladı.




Alexandru Bourceanu kimdir?

Steaua Bükreş'li Alexandru Bourceanu 28 yaşında.. 177 boyunda orta saha ve önliberomevkilerinde oynuyor.Ssağ ayağını iyi kullanan oyuncu şampiyonlar liginde 5 maç oynadı.Bütün maçlarda 90 dakika oynayan Bourcenau üç sarı kart gördü. Ligde bu sezon 17 maç oynadı.İlk 11'de 16 kez başladı. Bir maçta ise sonradan oyuna girdi.17 maçta hiç golü olmayan oyuncu 5 gol pası verdi. Ligde üç sarısı var..  Bu sezon toplamda lig, kupa ve milli maçlarda 32 maç oynadı. Bu maçlarda 1 gol atıp 9 asist yaptı.

Romen futbolcunun sakatlıktan kaynaklanan bir sıkıntısı yok..

28 yaşında olam bu oyuncu 23 kez milli oldu. Kaleci Ciprian Tatarusanu ile birlikte 1441 dakika ile bu sezon ligde en fazla forma giyen oyuncu oldu. Takımının da ligde en fazla asist yapan oyuncusu ve kaptanı. İlk kez Romanya dışına çıkan oyuncu şimdiye kadar Dunarea Galati, Otelul Galati, FC Ttimişoara ve 2011 yılından bu yana da Steaua Bükreş takımlarına futbol oynadı.

 Yeni Transferin Videosu;