Sağlık kontrolünden geçtikten sonra, ailesiyle birlikte Hasan Subaşı Tesisleri'ne gelen futbolcu, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetimle kameralar karşısına geçti.

Emre'yi transfer etmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Başkan Ali Şafak Öztürk, "Emre potansiyeli yüksek hem disiplin, hem fiziki olarak iyi seviyede, gol vuruşu iyi olan ender futbolculardan birisi, Morais'in oynatmak istediği 4-3-3 taktiğiyle, kanatlarda santrafor olarak, orta sahada da oynayabilecek bir futbolcu." dedi.

Antalyaspor'da hedeflerinin yüksek olduğunu dile getiren Emre Güral, "Milli takım hedefim her zaman var. Geçen sezon olmadı, ama Antalyaspor ile başarılı olmak, gol ve asist rakamlarını yükseltmek istiyorum. Önümüzde Dünya Kupası var. Hedeflerimi hep yüksek tuttum. Bunun için çalışacağım." diye konuştu.

Güral ayrıca kırmızı beyazlı takımın dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o'dan çok şey öğreneceğini söyledi. Başka takımlardan da teklifler geldiğine değinen Güral, "Projesi olan büyük bir yere geldim. Başkanım benden daha genç gözüküyor. Takımda önemli isimler var. Hocamız Avrupa'yı bilen biri. Ben de bu projenin parçası olmak, takıma yardım etmek istiyorum." dedi.

Geçen cuma gecesi yaşanan olaylarla ilgili konuşan deneyimli oyuncu, "Türkiye'nin ne kadar büyük olduğunu gördük. Böyle bir girişimde bulunanların karşısında durmak ülke olarak büyük bir başarı. Ülkemizin başı sağ olsun, şehit verdik. Bu olaylar olduğunda Almanya'daydık, çok üzüldük. Türkiye hak ettiğinden daha iyi yere gelecektir." diye konuştu. 

Antalya temsilcisiyle 2 yıllık sözleşmeye imza atan Emre Güral'ı eşi Esra ve çocukları Efe Emre ve Eleysa Esra da törende yalnız bırakmadı.