Lucas Barrios, kulübüne rest çekti. Alacakları ödenmediği için Çin'in Guangzhou ekibini FIFA'ya şikayet eden 28 yaşındaki oyuncunun, "Trabzonspor ile anlaştım. İzin verin gideyim. Alacaklarımdan da vazgeçmeye hazırım. Aksi halde bu işi FIFA çözecek" dediği öğrenildi. Fırtına'nın Paraguaylı Barrios'a yıllık 2 milyon euro teklif ettiği belirtiliyor.

Tur ödülü Lucas Barrios

Malouda'yı renklerine bağlayarak ses getiren Trabzonspor, ikinci bombayı patlatmaya çok yakın. Bordo-Mavili yönetim, Derry City'nin elenmesi halinde görüşmelerde ufak pürüzlerin kaldığı Paraguaylı yıldız Barrios'u kadroya katacak.

Dünyaca ünlü yıldız Malouda’ya Bordo-Mavili formayı giydiren Trabzonspor’da transferde sıcak saatler yaşanıyor. Forvet hattına takviye yapmak isteyen ve bir süredir Çin’de futbol hayatını sürdüren Paraguaylı yıldız Lucas Barrios’la görüşen yönetim, anlaşmaya çok yaklaştı. Pazarlıklarda büyük mesafe alan Bordo-Mavililer, kısa zamanda transferde mutlu sona ulaşmayı planlıyor. Golcü transferini UEFA Kupası 2’nci tur maçına yetiştiremeyen yönetim, Barrios’u bir üst çıkma ödülü olarak teknik direktör Mustafa Akçay’a hediye edecek. Derry City karşılaşması sonrası stat çıkışında transferi soranlara, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ikinci turda sahada diyerek söz verdiği biliniyor.

UEFA’ya bildirecekler
Avrupa’da büyük hedefler belirleyen Fırtına’da UEFA’ya verilecek yeni listede Malouda dışında Lucas Barrios’un eklenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Barrios’u çok isteyen Bordo-Mavililer’in teknik patronu Mustafa Akçay, lig başlayana kadar takıma Barrios ve Malouda’yı adapte etmeye çalışacak. 28 yaşındaki Paraguaylı yıldızda yaşanacak bir sorun durumunda ise yönetim Fransa’nın güçlü ekiplerinden Lille’in yıldızı Solomon Kalou ve ismini sakladığı yabancı bir forvet oyuncusuyla sürdürdüğü temasları hızlandıracak.
Editör: TE Bilişim