Futbolculuk yaşantısının hemen ardından teknik direktörlük görevine başlamasının kendisi için bir avantaj olduğundan bahseden Ali Tandoğan, "Futbolculuğumun hemen ardından teknik direktörlüğe başlamam benim için bir avantaj oldu. Denizlispor camiasının bende yeri ayrıdır. Denizli’de insanlar bizi sever, saygı duyar. Teknik direktörlük yaşantımda, önümde çok uzun yol var. Denizlispor camiası benim için çok güzel bir tecrübe oldu" ifadelerini kullandı.

"Ağabey-kardeş ilişkimiz var"

Deplasmanda alınan 3-0’lık Elazığspor galibiyetine değinen Tandoğan, "Oyuncularımızla diyalogumuz gayet iyi. Ağabey-kardeş ilişkimiz var. Oyuncularım maddi sıkıntılara rağmen hiçbir sıkıntı yaşatmadılar. Son haftalarda yaşadığımız Manisaspor mağlubiyeti iyi olmadı. Bizim istediğimiz şeyler vardı. Oda zamanla oluşuyor. Elazığspor deplasmanında iyi oyunla 3 puanı aldık" dedi.

"Yazdıklarımın her zaman arkasındayım"

Sosyal medya Twitter hesabından yaptığı, "Bilerek ve isteyerek yapılan halkımız algılarını farklı yönlere çekmeye çalışan herkese üzüntümü belitmek istiyorum. içimizdeki İrlandalılar" paylaşımıyla ilgili ise genç teknik adam,  "Yazdıklarımın her zaman arkasındayım. Ben sadece klasikleşen bir ifadeyi kullandım. Benim sitemim; geç kurulan bir takımız olumsuzlukları bile bile 3 puan silme cezasını bile bile bize ve yönetime söz edilmesi. Biz kalırız, gideriz önemli değil ama istikrar olsun. Denizlispor son 4 yılda 10 tane hoca değiştirdi" açıklamasında bulundu.

"Alperen’le Başakşehir ve Trabzonspor ilgileniyor"

"Savunma oyuncusu Alperen Babacan'a gelen teklifler var mı?" sorusuna ise;  Ali Tandoğan, "Alperen Babacan genç bir kardeşimiz. Şımarmayan ve kaliteli bir oyuncu. Uzun vadede Türk futboluna faydalı olacak bir futbolcu. Alperen'e Başakşehir ve Trabzonspor'dan gelen teklifler var. Bizleri arayanlar, soranlar oluyor” diye konuştu.