Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor kimseyi elinden kaçırmaz Aksine bu kulüp futbolcu için bir fırsattır. Mutlaka bir forvet alacağız" diye konuştu

Karadeniz ekibinde merakla beklenen forvet transferi konusuna kulübün en yetkili isminden, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan açıklama geldi. İbrahima Toure'nin Al Nasr'a gitmesiyle ilgili yapılan "Trabzonspor Toure'yi elinden kaçırdı" yorumlarına yanıt veren başkan Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor kimseyi elinden kaçırmadı. Öyle bir şey yok. Aksine bu kulüp bir futbolcu için fırsattır. Toure ilgilendiğimiz bir oyuncuydu ama anlaşma veya el sıkışma gibi bir durum yoktu. Nasıl elden kaçırmış olalım?" dedi. 

Çok ağır sözleşmeler yapılmış 
Forvet konusunu bir hafta, on gün içerisinde netleştireceklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Teknik heyetimizin forvet oyuncusu talebi var. Bu konuda uzun süredir çalışma yapıyoruz. Ancak malum, kontenjan problemimiz var. Bizden önceki yönetimler çok ağır şartlarda sözleşmeler yapmış. Oyuncular, geleceğe dönük alacaklarını bırakmadan gitmiyorlar. Ama bir şekilde bu sorunu çözeceğiz. Hazırda bekleyen futbolcular var. 10 gün içinde bu transferi bitireceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Fotomaç / Cevat KOL