Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizerken, “Benim yapımı insanlar bilir. Ben baskıya gelip de transfer yapacak yapıda bir insan değilim. Trabzonspor’un ihtiyaçları doğrultusunda ve imkanlar çerçevesinde en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Şu anda da görüştüğümüz 2-3 golcü var. Bu oyunculardan hangisi Trabzonspor’un menfaatineyse onun transferini sonuçlandırmak için çalışacağız. Ancak, Trabzonspor’un menfaatine olmayacak bir işi de sırf yapmak için yapmam” dedi. 

Hacıosmanoğlu, golcü oyuncu almadan kampa gitmek istemediğini de yinelerken, “Ben teknik adam değilim ki oyuncuyu motive etmek için kampa gideyim. Golcü transferini gerçekleştirirsek, onunla birlikte kampa gideriz” dedi. Hacıosmanoğlu, kulübün ekonomisini görevde oldukları süre içerisinde ayrı seviyede tutup, küçük de olsa indirdiklerini de belirtirken, “Delegemiz, yeni bütçe için bizi onay da verdi. İnsanlara şirin gözükmek gibi bir niyetimiz olsa borçlanıp istediğimiz golcüyü de alırız. Ancak bizim önceliğimiz Trabzonspor’un çıkarları” diye konuştu. 

Özer ve Yekta transferlerinde ki son durum için de konuşan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Özer konusunda ısrarcı değiliz artık. Çünkü 1.5 milyon euro ve Soner’in ismini telaffuz ediyorlar. Böyle bir bakış açısı ile bu transferin gerçekleşmesi çok zor. Yekta konusu ise biraz daha farklı. Oyuncu bize gelmek istiyor. Ancak kulübü ile işlerini halletmesi halinde bu transfer gerçekleşebilir” dedi. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un ligin ikinci yarısında ilk yarıdan daha da iyi bir performans ortaya koyacağına inandığını söyledi.

Şimdi de ROMA çıktı!

Fransa’da Nantes kulübünün forvet oyuncusu Djordjevic için görüşmelerini yapan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Türkiye’ye döndü. Fransız kulübü ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuçlar alan Hacıosmanoğlu’nun Djordjevic ile de prensipte anlaştığı kulübü ile arada küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi. Ancak Hacıosmanoğlu’nun görüşmelerinin ardından İtalyan ekibi Roma’nın da Sırp oyuncu için devreye girdiği ve Djordjevic’e Trabzonspor’un teklifinin üzerinde bir fiyat önerdiği haberleri Bordo-Mavili yönetimin keyfini kaçırdı. Sırp oyuncudan son kararını bekleyen Trabzonspor, cevabın “EVET” olması halinde transferi 1-2 gün içinde bitirmeyi planlıyor.