Dzsudszak’ı satarak transferde bütçe elde eden Bursaspor atağa kalktı. Yeşil-Beyazlılar, Trabzonspor'un eski oyuncusu Belkalem’le her konuda anlaştı.

Yeni sezon öncesi kadrosuna tam 9 oyuncu katan Bursaspor’da, Balasz Dzsudszak’ın satışıyla transfer çalışmaları yeniden hız kazandı. Avusturya kampının ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetimden talep ettiği bir santrfor, bir de stoper için flaş gelişmeler var.

Yeşil- Beyazlılar’ın savunma için gündemine aldığı, hatta el sıkıştığı isim hiç de yabancı değil: Essaid Belkalem. Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Premier Lig takımlarından Watford’un yolunu tutan Cezayirli futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı. Dün bir araya gelen tarafların şartlarda el sıkıştıkları imzanın birkaç güne kadar atılacağı belirtildi. 

Törende çifte imza 

Hamzaoğlu’nun, Galatasaray’a da çok istediği İzlandalı forvetin menaceriyle görüşmelerde önemli mesafe katedildi. Küçük pürüzlerin de giderilmesinin ardından Bursaspor, Belkalem’le birlikte bu oyuncuya da yeni sözleşme imzalatacak.
Editör: TE Bilişim