'Anlaşıldı' haberlerinin gelmesine rağmen Trabzonspor cephesinden bu transferler konusunda ses çıkmazken İstanbul basını şimdiden iki oyuncuyu Beşiktaş'a yazmaya başladı bile. Bu oyuncuların tranfserini aceleye getirmek için Beşiktaş'ın ismini yazan İstanbul basının bu noktada ne yapmak istediği ise merak konusu. 

Yine istanbul basının iddiasına göre, Beşiktaş transfer komitesinin Teknik Direktör Biliç'in raporu doğrultusunda çalışmalarını yurt içinde sürdürüyor. Siyah beyazlıların Antalyasporlu Musa Nizam ile Emrah Başsan'a talip olduğu iddia edildi. 

Musa Nizam ve Emrah Başsan'ın transfseri için Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer yeni sezonda Süper Lige çıkmak için savaş vereceklerini belirtirken yine de açık bir kapı bıraktı; "İki oyuncu ile ilgili olarak tek kararı yönetimin verecek."

TRABZONSPOR'LA ANLAŞTILAR MI?
Öte yandan geçtiğimiz gün Trabzonspor ile anlaştıkları haberleri gündeme düşen ve bu transfer gerekçesiyle Antalyaspor kampından ayrılan Musa Nizam ve Emrah Başsan konusunda başka gelişmeler de yaşanıyor. Trabzon yerel medyasında bu iki oyuncunun transferine yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic'in karşı çıktığı iddia ediliyor. Haberlere göre bordo mavili yöneticiler bu iki oyuncu için Halilhodzic'i iknaya çalışırken Boşnak teknik adam kendisine sorulmadan yapılan transferlere karşı çıkıyor.