Trabzonspor, yeni sezon transferleri için şimdiden düğmeye bastı. Bordo-Mavililer'in listesinin zirvesinde çok tanıdık bir isim var: Burak Yılmaz.

Deneyimli golcü için daha önce de nabız yoklayan Karadeniz temsilcisinin işin ekonomik boyutlarını araştırdığı ve yeni sezon için bu transferde kesenin ağzını açacağı öğrenildi.

Yakın çevresi aracılığıyla her fırsatta, "Trabzonspor benim kariyerimin en önemli parçası. Tekrar Trabzonspor forması giymek için eğer şartlar oluşursa ben de gerekli fedakarlığı yaparım" mesajlarını yollayan Burak Yılmaz için bizzat Başkan Muharrem Usta'nın devreye gireceği kaydedildi.

BURAK YILMAZ'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, "Muharrem Usta ve Ahmet Çubukçu ile dün konuştum ama konuşmamızda transfer yoktu. Sürekli görüşüyoruz. Kendilerini çok seviyorum, o camiayı seviyorum. Trabzonspor ile çok samimi ilişkilerimiz var. Ama bir transfer ya da isteme ya da kabul etmeme gibi bir şey yok. Dönmeyi istemediğimi söyledim ama hayat bu, ne olacağı belli olmuyor. Ama kısa vadede dönmeyi düşünmüyorum."

Kaynak: Tümspor

Editör: TE Bilişim