Trabzonspor’un genel sekreteri Hasan Yener, Hollanda basının Burak Yılmaz’la ilgili ortaya attığı iddiaları ciddiye almadıklarını söyledi.

Hollanda basını Burak’ın gelecek sezon için Ajax’la anlaştığını, satış bedeli için Trabzonspor’a 7.5 milyon avronun ödeneceğini iddia etti.

GERÇEKTEN BÖYLE BİR ŞEY OLSAYDI, BURAK BİZE SÖYLERDİ
Yener, “Bize böyle bir bilgi gelmedi. Burak delikanlı çocuktur. Gerçekten böyle bir şey olsaydı, bize söylerdi., bizden hiçbir şeyi saklanmaz” dedi.

ARTIK BUNLARLA İLGİLENMİYORUZ
Takımın iyiye gittiği dönemlerde bu tür iddiaların gündeme getirildiğini ifade eden genel sekreter Yener, “Biz bunlara alıştık artık, böyle iddialar gündeme getiriliyor; amacını anlamak zor değil. Ciddiye almıyoruz. Yazılabilir, üzerine yorumlar da yapılabilir, biz Oleybet ilgilenmiyoruz ve sadece maçlarımıza konsantre oluyoruz” diye konuştu.

 

FİKRET YILMAZ: "HİÇBİR BİLGİM YOK"
Burak'ın babası teknik direktör Fikret Yılmaz, konuyu basından takip ettiğini ve bu konuları Burak'la konuşmadığını belirterek, "Gerçek nedir bilmiyorum. Böyle bir teklif var mı yok mu? Burak'la bunları konuşmuyoruz. Oğlum şu anda sadece maçlarına konsantre oldu" dedi.

BURAK İÇİN ANLAŞMA YOK, AMA TEKLİF ÇOK; SEZON SONUNDA AVRUPA'YA GİTME OLASILIÐILI YÜKSEK
Burak'ın bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin yetkilileri ise, "Ortada bir anlaşma yok. Ancak Ajax Burak'ı istiyor. Sadece Ajax değil, Avrupa'nın önde gelen liglerinden, İspanya, İngiltere, İtalya ve diğerlerinden Burak'a çok sayıda talip var. Bu kulüpler sezon sonunda resmi tekliflerini verecekler.

Hiddink'in de Burak'la ilgili olumlu raporları vardı; Ajax bu nedenle Burak'ı almak konusunda çok daha istekli davranıyor. Burak, büyük olasılıkla, Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda sezon sonunda Avrupa'ya gider" dedi.

Editör: TE Bilişim