Bursaspor Başkanı Trabzonspor’un da gündeminde olan 2 yıldız için açık kapı bıraktı

Trabzonspor’un da gündeminde bulunan Bursasporlu Ozan Tufan ve Serdar Aziz ile ilgili yeşil – beyazlı kulübün başkanından dikkat çeken açıklama geldi.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, transferlere açık kapı bıraktı. Bölükbaşı, “''Futbolcularımızın hepsi değerli. Başka takımların ilgilenmesi çok normal. Ama bizim satılacak futbolcumuz yok. Fakat rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı'nın bir sözü vardı. 'Değerini bulursa ceketimi bile satarım' demişti.

Biz bu söz çerçevesinde hareket ediyoruz. Ederini bulursa ceketimi satarım. Şu anda bir gelişme yok. Ama Ocak ayında bizim kabul edebileceğimiz bir teklif gelirse elbette bunu değerlendiririz. Ama siz özellikle Ozan ve Serdar'ı sorduğunuz için söylüyorum, oyuncularımızın değeri çok yüksek'' dedi.

Ozan Tufan için Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın devrede olduğu bilinirken,  A Milli Takım formasıyla oynadığı ilk maçta gol atma başarısı gösteren Serdar Aziz ile de yine Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği kaydediliyor.