Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a dönmesi ile ilgili ilk operasyon gerçekleşti. M.Ali Yılmaz tesislerinde Şenol Güneş ile Fatih Tekke bir araya geldi. Zirvede neler konuşulduğu konusunda resmi bir açıklama yapılmadı.

Şenol Güneş ile Fatih Tekke zirvesine bir ara artık Trabzonspor’da göreve başlayan Giray Bulak’ın da katıldığı öğrenildi.

Fatih Tekke’nin futbolcu olarak Trabzonspor’a dönmek istediği biliniyordu. Fatih Tekke’ye Karabük ve Kasımpaşa da transfer teklifinde bulunmuş ancak Tekke, bu teklifleri geri çevirmişti.

Trabzonspor’da taraftarlardan sorumlu profesyonel idareci olarak göreve başlayan Serdar Bali’nin de ısrarla Fatih Tekke’nin (A) takım kadrosuna dahil edilmesi ile ilgili Güneş’e yaptığı önerilerin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a futbolcu olarak dönmek istemesi ile ilgili gerçekleştirilen zirvenin ayrıntıları gün içinde netleşecek.

Öte yandan Giray Bulak da tesislere yerleşti. Bulak’a danışmanlardan A.Suat Özyazıcı’nın tesisler idari binasının giriş katındaki binası tahsis edildi. Özyazıcı başka bir odaya taşınacak.

Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a futbolcu olarak geri dönmemesi halinde ingiltere’ye 6 aylığına dil kursuna gideceği de belirtiliyor.

Dün gece yarısı Serdar Bali twitter’inden olayı şu mesaj ile duyurdu.

Serdar Bali ‏@serdarrbali

TS büyüktur bunu bir kez daha göstermiştir. Gençlerimiz camiaya hizmet edenleri hele kaptanlarını asla sahipsiz birakmadıklarını görecektir.