Vieira ile Lizbon'un en ünlü restoranı Solar dos Nunes'te buluşacak olan Hacıosmanoğlu, 6.5 milyon euro+Colman teklifini sunacak

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, adım adım Oscar Cardozo rüyasını gerçeğe dönüştürüyor. Bizzat Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira'nın özel daveti ile bugün Portekiz'e gidecek olan başkan Hacıosmanoğlu, operasyonun ikinci ayağına geçecek. Vieira ile bu gece Portekiz'in en ünlü restoranlarından olan Solar dos Nunes'te Cardozo transferini masaya yatıracak olan Hacıosmanoğlu, Benfica başkanı ile büyük ölçüde anlaştı. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun, görüşmede, 2016'ya kadar sözleşmesi olan Paraguaylı forvet için 6.5 milyon euro+Colman'ı önereceği belirtildi. Vieira'nın, Portekizli golcüye daha önce de talip olan Fırtına'nın bu teklifini kabul edeceği öğrenilirken, ödeme şekli üzerinde son görüşmelerin yapılacağı kaydedildi. 

4 YILLIK ÖNERİ SUNACAK 
Hacıosmanoğlu bu buluşmada Cardozo ile görüşme iznini de koparacak. Başkanın bugün 1.93 boyundaki yıldız ve menajeri ile bir araya geleceği ve senelik 2 milyon euro'dan 4 yıllık anlaşma önereceği iddia edildi. Bu transferin bitmesi artık çok yakın.

F.BAHÇE VE G.SARAY DA İSTEMİŞTİ
2007 yılından bu yana Benfica'da oynayan 1.93'lük golcü, geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe ve Galatasaray gibi kulüplerin de transfer listesinde yer almıştı. Öte yandan Fenerbahçe, sezon başında Paraguaylı yıldızı kadrosuna katmak için uzun uğraşlar vermiş sonunda da Emmanuel Emenike ile anlaşmıştı. Trabzonspor, Cardozo'yu alırsa ezeli rakiplerine de tarihi bir gol atacak.
Editör: TE Bilişim