Transferde bir türlü somut hamle yapmayan Trabzonspor, çalışmalarına hem yurt içinde hem de yurt dışında devam ediyor. EURO 2016 boyunca Lig TV’de yorumculuk yapacak olan Ersun Yanal, listesindeki isimleri Fransa’da canlı olarak izliyor. Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın da hem burada bazı karşılaşmaları izliyor hem de oyuncu menacerleriyle görüşmeler gerçekleştiriyor.

Kurulan temaslarda ciddi mesafe kat edilirken, transferin en kilit iki ismi kritik bir zirve gerçekleştirdi. Aydın’ın Nice’teki evinde taraflar bir araya gelirken, listedeki oyuncular üzerinde fikir alış verişi yapıldı. Geçtiğimiz günlerde İbrahimovic’in de temsilcisi olan dünyaca ünlü menacer Mino Raiola ile evinde görüşen Nevzat Aydın, kendisine önerilen genç oyuncularla ilgili hocaya bilgi verdi.

Raiola’nın oyuncuları...

Özellikle Sheraldo Becker ismi üzerinde karar birliğine varıldı. Geçtiğimiz sezonu Ajax’ta kiralık olarak geçiren ve bonservisi Zwolle’de olan başarılı kanat oyuncusu, mutlaka kadroya katılacak. 1.80 boyundaki ve 21 yaşındaki Becker, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor. Hollanda liginde çıktığı 28 maçta attığı 4 gol ve yaptığı 5 asistle dikkat çeken Becker’e Yanal’ın yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Cardozo’nun yerine Necid

Bursasporlu Tomas Necid’in de Cardozo’nun yerine takıma kazandırılması hedefleniyor. Çek Cumhuriyeti forması giyen Necid’in oynatmayı düşündüğü sisteme çok uygun olduğunu belirten Ersun Yanal, bu konuda temasların sıklaştırılmasını istedi. Fırtına, para artı takas teklifiyle Bursa’yı ikna etmeye çalışıyor.