Dünyaca ünlü bir forvet arayan Trabzonspor'un Cardozo ile ilgilendiğinin ortaya çıkması sonrası taraftar ayağa kalktı, menajerler kulübe akın etti. Fotomaç'ın haberi bomba etkisi yaptı. Sabah saatlerinden itibaren bordomavili taraftarlar telefonlarımızı kilitledi, forumlarda tartışılan tek konu bu oldu. Bordo-mavililer, "Gelirse büyük iş olur. Yıllarca golcü sıkıntısı çekmeyiz. Haydi başkan bitir işi, F.Bahçe'ye tarihi bir gol at" şeklinde yorumlar yaptı.

Bu gelişmeler ışığında yönetim de somut adımlar atmaya başladı. Noel tatili sonrasında 12 Ocak'ta Benfica'nın Porto ile oynayacağı maçta forma giymesi beklenen Cardozo'nun menajeri Aytekin Eraybakan ile masaya oturulacak.

Eraybakan, kendisi ile çalışan ama FIFA menajerlik belgesi olmayan Cardozo'nun temsilcisi Pedro Aldave'yi İstanbul'a getirmeyi ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile buluşturmayı teklif etti. Bu zirvenin ardından transferin şekilleneceği vurgulanıyor. Başkanın bu planı yarınki yönetim kurulu toplantısında açıklayacağı dile getirildi.

YÖNETİM İLE PAYLAŞACAK
Yarınki MP Antalyaspor karşılaşması öncesi yöneticileri ile transfer toplantısı yapacak olan başkan Hacıosmanoğlu, plana son şeklini verecek. Kulübün şartlarının bu transfer için sonuna kadar zorlanacağı, iş adamı Ali Ağaoğlu'ndan da destek talep edileceği vurgulanıyor. Bu arada Cardozo konusu gündeme gelince başta Ahmet Bulut ve Marco Kırdemir gibi isimlerin Trabzonspor'un kapısını çalarak,

Paraguaylı oyuncu için kendi ellerinde yetki belgesi olduğunu bildirdiği ortaya çıktı. Cardozo, uzun bir zaman Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak sarı-lacivertli kulüp son anda Emenike'yi renklerine bağlamıştı.
Editör: TE Bilişim