Trabzonspor, Oscar Cardozo rüyasında adım adım sona yaklaşıyor. Yönetim, bu sezon kadrosuna katamadığı Paraguaylı yıldıza önümüzdeki sezon Bordo-Mavili formayı giydirmeye kararlı. Kulüp CEO’su Burak Gürdal 24 Nisan’da Benfica ile Juventus arasında oynanan Avrupa Ligi yarı finalini, Portekiz ekibinin davetlisi olarak Estadio da Luz’da izlemişti. Ayrıca burada Oscar Cardozo için ilk girişimler başladı. Paraguaylı forvet de, “Kulübüm izin verirse önümüzdeki sezon Türkiye’de Trabzonspor forması giymek istiyorum” diyerek yeşil ışığı yaktı. Burak Gürdal, Portekiz’deki görüşmelerde Benfica yetkilileri ile aşama kaydetti. Portekizliler, Gürdal’ı Benfica ile Sevilla arasındaki Avrupa Ligi finali için Torino’ya davet etti.

Son görüşme başkanlarla

CEO Burak Gürdal’ın bugün final için Torino’ya gideceği öğrenildi. Burada maçın ardından Benficalı yöneticilerle ikinci kez Cardozo görüşmesi gerçekleştirilecek. Gürdal’ın burada yıldız futbolcunun menaceri Pedro Alvade ile de bir araya gelebileceği kaydedildi. Eğer Torino’daki görüşmelerde ilerleme sağlanırsa, önümüzdeki günlerde bu kez İbrahim Hacıosmanoğlu, Portekiz’e gidecek. Hacıosmanoğlu, Benfica Başkanı Vieira ile masaya oturacak. Bu görüşmede son pürüzlerin de giderilmesi ve Oscar Cardozo transferinin bitirilmesi bekleniyor.

Kupaya doyacak!

Oscar Cardozo, bu sezon Benfica’da başarılı işlere imza attı. Takımının lig şampiyonluğunda ve Portekiz Lig Kupası’nı müzesine götürmesinde pay sahibi oldu. Benfica bugün Sevilla’yı yenmesi halinde Avrupa Ligi kupasının da sahibi olacak. Pazar günü ise Rio Ave ile Portekiz Kupası finalinde karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlılar, iki finali de kazanması halinde, Cardozo 4 kupayla Benfica’ya veda edecek.
Editör: TE Bilişim