Trabzonspor tarihinin en önemli transferlerinden biri olan Oscar Cardozo’ya ilerleyen yaşına rağmen teklif gelmeye devam ediyor. Bordo-Mavililer’de iyi bir performans gösterse de son haftalarda düşüşe geçen yıldız futbolcuya Çin’den talip çıktı. 

Karadeniz ekibinin eski golcüsü Paulo Henrique’yi alan Shanghai Greenland’ın yeni gözdesi Oscar Cardozo... Brezilyalı golcüden memnun olan ancak kaliteyi yükseltmek isteyen Çin ekibinin, Cardozo’nun menajeri ile temasa geçtiği belirtildi. Paraguaylı golcünün son durumu hakkında bilgi alan Shanghai’nin devre arasında Trabzonspor’un kapısını çalacağı öğrenildi.

FIRTINA SICAK BAKMIYOR

Cardozo dışında kadrosunda güvenebileceği bir forveti bulunmayan Trabzonspor’un ise bu teklife soğuk baktığı ifade edildi. Paraguaylı golcüyü kesinlikle satmayı düşünmeyen Bordo- Mavililer yine de kapıyı açık bıraktı. Devre arasında iki kulübün yeniden masaya oturacağı belirtilirken, cazip bir teklif gelmesi durumunda Trabzonspor’un Oscar Cardozo’yu elden çıkarabileceği öğrenildi. Eğer böyle bir transfer olursa Bordo-Mavililer, Cardozo’nun parasıyla dünya çapında başka bir golcü alacak...