Trabzonspor'un  2016 yazında satın alma opsiyonuyla kiraladığı, ardından bu opsiyonu kullanarak toplamda 3.5 milyon Euroluk maliyetle kadrosuna kattığı futbolcu, takımdaki durumundan memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Radyo programında anlattı

Bu sezon zaman zaman sakatlık, bazense teknik kararlar sonucunda fazla forma şansı bulamayan 25 yaşındaki oyuncu, El Alargue Caracol isimli radyo programına bağlanarak, futbol hayatına ülkesinde devam etmek istediğini söyledi: 

“Son altı ay iyi geçmedi. Menisküs sakatlığı yaşadım. Bu beni iki ay sahalardan uzak tuttu. Takımda teknik adam değişikliği oldu ve ben fazla forma şansı bulamadım”

‘Umarım transfer gerçekleşir’

Ülkesinin Atletico Nacional takımının kendisiyle ilgilendiğini ve burada forma giymek istediğini belirten Castillo şöyle devam etti: “Atletico Nacional’de olmak isterim. Benim için iyi bir seçenek olur. Benimle ilgileniyorlar ve menajerim konuya hakim… Nacional şu an Kolombiya’daki en iyi takım. Bu iyi bir fırsat ve umarım bu transfer gerçekleşir”

‘Marulanda ile telefonda konuştum’

Atletico Nacional yöneticisi Víctor Marulanda ile görüştüğünü itiraf eden Fabian Castillo “Düzenli bir şekilde forma giymek istiyorum. Her futbolcu daha fazla oynamak ister. Kendimi önemli hissedeceğim takıma gitmek istiyorum. Marulanda ile telefonda konuştum, ayrıca yazıştık da… O da bu gelişmelerden dolayı heyecanlı” şeklinde konuştu.

Öte yandan bu transferin satın alma opsiyonlu kiralık şeklinde gerçekleşebileceği Kolombiya basınında yer buldu. (Skorer)