Forvet hattını güçlendirmek isteyen Zağnosspor, geçtiğimiz sezon BAL'da Elmasbahçelerspor'da forma giyen forvet oyuncusu Cumaali Bulut'u renklerine bağladı. Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy'un ofisinde gerçekleşen törende, oyuncu kendisini 1 yıllığına kırmızı-mavi-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

BAŞKAN AKSOY: "KULÜBÜMÜZ İÇİN İYİ TRANSFER"

İmza töreninde konuşan Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy, iç transferi sonlandırdıklarını belirterek; "İç transferi bitirmemizin ardından rotayı tamamen dış transfere çevirmiş durumdayız. Takıma katkı sağlayacak, tecrübeli, yetenekli ve kulübümüzün itibarını taşıyabilecek karakterli oyuncular transfer etmeye çalışıyoruz. Cumaali bu noktada kulübümüz için iyi bir transfer. Bütün yeteneklerini sahada göstereceğini umut ediyoruz. Önümüzdeki günlerde de transferlerimiz devam edecek. Çalışmalarımız titizlikle teknik heyet tarafından yürütülüyor" dedi.

OYUNCUNUN KARİYERİ

32 yaşındaki Cumaali Bulut profesyonel futbol hayatına İnegölspor'da başladı. Türkiye 2. Lig, 3. Lig ve BAL'da toplamda 129 maça çıkan 1,87'lik forvet, bu maçlarda 39 gol kaydetti. Bölgesel Amatör Lig takımlarıyla 82 maça çıkan Bulut, bu maçlarda 33 gol kaydetti. Bulut Bölgesel Amatör Lig'de formasını giyindiği Ayvalıkgücü Belediyespor, FBM Makina Balçova Yaşam Spor ve Isparta Emre Spor A.Ş'de şampiyonluk yaşadı.