Camia Yargıtay’dan gelecek karara odaklanırken Hacıosmanoğlu özellikle takımın sorunlu mevkileri için çalışma başlattı. ilk planda savunmanın merkezine ve forvete önemli iki isim almayı düşünen başkana isimlerde gelmeye başladı.

İngiltere’nin Premier ligi takımlarından Tottenham’da oynayan Fransız savunmacı Kaboul Bordo-mavili takıma önerilen ilk isim oldu. Kulübüyle yeni kontrat yapmayan 28 yaşındaki deneyimli oyuncu sezon sonunda serbest kalacak. Hacıosmanoğlu serbest kalacak olan Kaboul ile erken sözleşme yapmayı da planlıyor. Forvet içinde arayışlarını sürdüren Trabzonspor’un aklı Chalsea’de ki Demba Ba’da.

Sezon Sonu Sözleşmesi Bitiyor!

28 yaşındaki Fransız savunmacı, hava toplarına olan hakimiyeti ve güçlü fiziği ile dikkat çeken bir oyuncu. 1,90 boyundaki tecrübeli stoper, savunmadaki becerileri ve lider özelliğiyle arkayı toparlayan bir oyun karakterine sahip. Şu an İngiltere Premier Ligi’inde Tottenham Hotspur forması giyen oyuncu, bu sezon takımında 14 maçta görev aldı. Futbola 2004 yılında Fransa’nın Auxerre takımında başlayan Kabaul, 2007 yılından bu yana Tottenham’da forma giyiyor.
(TAKA)