Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanğlu’ nun sezon başında transfer etmek istediği fakat fiyat konusunda anlaşma sağlanamayan Demba Ba, Beşiktaş ile yollarını ayırma kararı aldı.

Beşiktaş’ta gösterdiği performans ile dikkat çeken, fakat ödemelerini almakta çektiği güçlükten dolayı yakın çevresine sürekli şikayette bulunan Demba Ba, Galatasaray yenilgisinin ardından takımıyla ipleri hepten kopardı.

Karşılaşmanın 33. dakikasında  düdükten sonra topa vurarak sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Demba Ba’nın, bu hamlesi Beşiktaşlı yöneticilerin de tepkisini çekti.

Beşiktaşlı etkin bir yönetici maçtan sonra soyunma odasına inerek, ”Topa vurduktan sonra cezalı duruma düşeceğini bile bile sezonu erken kapatmak için yaptığın çok yanlış.” Şeklinde tepki gösterdiği Demba Ba, bu sözlere sinirlenerek soyunma odasından ayrıldığı öğrenildi.

Demba Ba soyunma odasında rest çekerek, maçtan sonra takım otobüsüne binmedi ve Gökhan Töre'yle birlikte özel araç ile stadyumdan ayrıldı. Töre'nin soyunma odasında Demba Ba'ya sahip çıktığı iddia edildi.

Demba Ba’nın menajerleri aracılığı ile Trabzonspor’a transfer olmak için haber gönderdiği, alacağı yıllık ücrette indirime gidebileceği de öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim