Spor Toto Süper Lig'de 38 puanla kümede kalarak önemli bir başarıya imza atan Kayserispor, yeni sezonda daha üst sıralarda mücadele etmek için kadro kurmaya gayret ederken, bir yandan da kadrosundaki önemli isimleri de bırakma niyetinde değil.

İki kulüp devrede

Geride kalan sezonu 11 gol 11 asist ile tamamlayarak oldukça önemli bir performans sergileyen Deniz Türüç ile 1 yıl kalan sözleşmeyi devam ettirmek ve devre arasına girmeden uzatmak isteyen Kayserispor, bu oyuncunun 4 büyüklerden birine gitme ısrarını da kırmaya çalışıyor. 

Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in bayramdan hemen önce görüştüğü ve yeni dönemde de takımda kalmasını istediği Deniz için iki önemli kulüp devrede. Son 2 sezondur lig şampiyonluğu kucaklayan ve 3. yıldızı takan Beşiktaş ile, yeni sezonda başarı çıtasını üst seviyelere çekip yeniden Avrupa Kupalarında boy göstermek isteyen Trabzonspor, Deniz'i bünyesine katmak istiyor. 23  yaşındaki futbolcunun her fırsatta 4 büyüklerden birine gitmek istemesini ifade ediyor olması her iki takımın da iştahını kabartırken henüz resmi ve somut bir adım atılmış değil. 

Orman-Bedir görüşmesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bir kaç gün önce Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile telefonda görüştüğü ve üstü kapalı bir teklifte bulunduğu ancak Bedir'in bu teklife olumlu yanıt vermediği öğrenilirken Trabzonspor cephesi de Deniz'i kadrosuna katıp bir miktar para ve 2 futbolcu önereceği kulislerde konuşuluyor.

Erol Bedir'in düşüncesi

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç'ü bırakmayı istemiyor. Hatta 23 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık daha sözleşme yapıp kulüp bünyesinde tutmak istiyor. Deniz'in bu teklife yakınlık göstermemesi halinde ise takas yoluna kapalı olmak kaydıyla ciddi bir rakam karşılığında transferine izin vermeyi B planı olarak düşündüğü biliniyor.