Batuhan'la bağlantının kesilmesi, Barrales'in ise çaprazlarının kopmasıyla golcü sıkıntısı çeken Yiğidolar, Trabzonspor'dan Deniz Yılmaz'ı kiralamak istiyor. Okan Buruk, Elazığ'da parlattığı oyuncusuyla ayağa kalkacağına inanıyor.

Batuhan Karadeniz’in kadro dışı kalması, ön çapraz bağ ve menisküs onarımı ameliyatı yapılan golcü oyuncu Jeronimo Barrales’in uzun süren sakatlığı ve diğer forvetler Michael Eneramo ile Beykan Şimşek’in beklenen performansın altında kalması nedeniyle Sivasspor geride kalan haftalarda özellikle gol yollarında sıkıntı yaşadı.

Ligin ilk yarısında kalan haftalarda Gençlerbirliği ve Fenerbahçe’yle deplasmanda Kayserispor ile evinde kritik sınavlara çıkacak Medicana Sivasspor, bu maçlarda iyi sonuçlar alarak küme düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Oyuncu da istiyor

Bir yandan da transferi düşünüyor. Forvete mutlaka takviye yapacak olan Sivasspor’da teknik direktör Okan Buruk’un takıma kazandırmak istediği isim ise yabancı değil. Genç hoca eski takımı Elazığ’da iki sene önceki performansıyla Trabzon’a transfer olan Deniz Yılmaz’ın alınmasını talep etti. Trabzon’da şans bulmakta zorlanan Deniz için Bordo-Mavili takıma kiralık teklifi yapılacağı gelen haberler arasında. Deniz’in de Sivasspor’da oynamaya sıcak baktığı belirlendi.