Macaristan'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, dış transferde çalışmalarını tamamlayıp yeni sezona odaklanacak. Şu ana kadar Ramil Sheidaev ve Jan Durica'yı kadrosuna katan, Matus Bero, Luis İbanez, Hyun-Jun Suk ve Ogenyi Onazi ile görüşmelere başladığını bildiren bordo mavililer, 2 takviye daha yaparak dış transferi noktalamayı planlıyor.

SAĞ BEK TRANSFERİ CAVANDA'YA BAĞLI
FC Dallas takımından Fabian Castillo'yu Türkiye'ye getirip sağlık kontrolünden geçiren Karadeniz ekibinin, oyuncunun kulübüyle olan ödeme sorunu için gerekli hamleyi yaptığı ve beklemeye çekildiği belirtildi. Adı gönderilecekler listesinde yer alan Luis Cavanda için de teklif bekleyen Trabzonspor'un, bir sağ bek oyuncusu ile de görüşme halinde olduğu, Cavanda'nın durumunun netlik kazanmasının ardından sağ bek transferinin de gerçekleştirileceği kaydedildi.

SCOUT EKİBİ OYUNCU TARIYOR
Trabzonspor'da yeni oluşumun bir parçası olan scout ekibinin, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü belirtildi. Yeni sezon öncesi yürütülen transfer çalışmalarında 100'e yakın oyuncuyu tespit ederek yönetime sunan scout ekibinin, bundan sonraki süreçte de çalışmalarına aktif olarak devam edeceği ve oyuncu taramalarını sürdüreceği öğrenildi. Scout ekibinin özellikle genç ve gelecek vadeden oyuncuların üzerinde durduğu kaydedildi.
.
Editör: TE Bilişim