Bordo-Mavililer bir yandan yerli transferi çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da yabancı golcü oyuncu çalışmalarına devam ediyor. Trabzonspor’un forvet bölgesinde anlaşmaya yakın olduğu isim ise Eduardo Da Silva

Trabzonspor Eduardo Da Silva’yı bekliyor… Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim takıma yıldız bir golcü kazandırmak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Gomis, Slimani, Cardozo ve Diouf’tan sonuç alamayan Trabzonspor, gözünü Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bu ay sonu dolacak olan Eduardo Da Silva’ya çevirmişti.

Trabzonspor yetkililerinin Eduardo Da Silva ile yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç çıktığı fakat kesin anlaşmanın Dünya Kupası sonrası resmiyet kazanacağı ifade edildi. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in de önceki akşam oynanan Kamerun-Hırvatistan maçında Eduardo Da Silva’yı izlediği ifade edildi. Eduardo Da Silva ile Dünya Kupası sonrası son bir görüşmenin yapılacağı ve bu transferin resmiyet kazanacağı ifade edildi.

Gomis için yeni harekat

Trabzonspor’un bir yıldır kadrosuna katmak istediği Gomis için yeniden bir harekete geçeceği ifade edildi. Newcastle United ile anlaştığı ifade edilen Gomis ile bir kez daha görüşüleceği ve sonuç alınamaması durumunda Eduardo’nun Trabzon’a getirileceği belirtildi.
Editör: TE Bilişim