Fenerbahçe'den ayrılarak İsviçre'nin FC Will 1900 takımında futbol hayatını sürdüren Egemen Korkmaz'ın Türkiye'ye döneceği iddia edildi. Teknik direktör Ersun Yanal ile yeni bir kadro kurmak için kolları sıvayan Trabzonspor'un, milli futbolcuyu takımda görmek istediği haberi bugün bazı medya kuruluşlarında yer aldı. Sporcope'un haberine göre; Egemen Korkmaz'ın Trabzonspor'a geleceği yönünde çıkan haberleri menajeri Erdinç Şehit yalanladı. Egemen'in 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu anlatan Şehit, bize gelen bir teklif yok dedi.

TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİRİZ

Çıkan haberler üzerine Egemen Korkmaz'ın menajeri Erdinç Şehit Sporcope'a açıklamalarda bulundu. Egemen'in Trabzonspor ile anlaştığı şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Erdinç "Egemen'in FC Will 1900 ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Kulüp başkanı Egemen'i çok seviyor. Bir proje takımı kuruldu ve Egemen bu yüzden orada. Trabzonspor'dan bize gelen bir teklif yok. Eger gelirse oturur konuşuruz" dedi.

Futbol kariyerine Balıkesirspor'da başlayan tecrübeli isim, Kartalspor ve Bursaspor'un ardından Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen Egemen Korkmaz sezon başında Wil 1900 takımına transfer olmuştu. Egemen Wil 1900 ile bu sezon çıktığı 22 maçta 3 gol attı.