Yusuf Yazıcı gösterdiği performansla her geçen gün üzerine koysa da Trabzonspor yönetimi gelecek sezon genç oyuncuyla beraber 10 numaralı formayı taşıyacak bir isim arıyor... bu isim konusunda öne çıkan isimse Arjantin'in Newell's takımında forma giyen Mauro Formica oldu.

Wesley Sneijder'in transferinden önce G.Saray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Arjantinli oyuncu o dönemde tercihini İngiliz Blackburn'den yana kullanmıştı. Arjantin Ligi'nde oynadığı 13 maçta 4 gol ve 5 asistle milli takıma seçildiği günlere dönen 28 yaşındaki oyuncu Mayıs ayına kadar izlenecek. Oyuncunun menajerinin Türk olması ise Formica konusunda Trabzonspor yönetimini heveslendirdi.

Mauro Formica kimdir?

Doğum: 4 Nisan 1988 (28 yaşında), Rosario, Arjantin
Boy: 1,78 m
Kilo: 64 kg
Kariyer başlangıç tarihi: 2006
Şu andaki takımı: CA Newell's Old Boys (#10 / Orta saha)
 

3 TRANSFERLE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK

Ligde Alanyaspor maçına konsantre olan Trabzonspor'da transfer ise hiç durmuyor. Bordo-mavili yönetim yeni sezon öncesinde transfer politikasını "işi erken bitirmek" olarak belirledi.

Yönetim kadroya katılması planlanan oyuncuları şimdiden belirleyerek maliyet yükselmeden kadrosuna katmayı planlıyor.

Başkanı Muharrem Usta ve Ersun Yanal gerçekleştirdikleri toplantıda yeni sezonun transfer haritasını çıkardı. Devre arasındaki transfer politikasının aynen devam edeceği kararı çıkan toplantıda, yeni sezonda yapılacak 3 transferin takıma yeteceği belirlendi.

Usta, Yanal'dan yeni sezon adına transfer raporu istedi. Tecrübeli teknik adam ofansif orta saha, sağ kanat  ve bir stoperle yeni sezon öncesi transferi bitirebileceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim