Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Trabzonspor'da gündeme gelen son ismi Fotomaç açıklıyor. Bordomavili yönetim, İtalya'nın ünlü takımlarından Napoli'de forma giyen Omar El Kaddouri'yi de gündemine aldı. Geride kalan sezonlarda Napoli'nin Torino kulübüne de kiraladığı 25 yaşındaki Belçikalı doğumlu Faslı orta saha futbolcusu için Trabzonspor'un İtalyan kulübüne kiralama teklifi yaptığı ortaya çıktı. Hem ofansif orta saha, hem de sağ açık olarak görev yapabilen El Kaddouri'nin kulübünün onay vermesi durumunda kendisiyle temasların başlayacağı belirtildi.

26 maçta oynayıp 3 gol attı

Geçtiğimiz sezon 26 maçta forma giyen ve 3 gol atıp 8 asist yapan El Kaddouri'nin kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunması, Trabzonspor'un yaptığı kiralama teklifinin zora girmesine neden oluyor. Bonservis bedeli yaklaşık 4.5 milyon euro olan oyuncunun kiralanmasının mümkün olmaması durumunda satın alma bedeli için de bir teklif yapılabileceği iddia edildi. Aynı bölge için ilgilendiği Twente'li orta saha oyuncusu Hakim Ziyech'in transferinin zora girmesinin ardından Trabzonspor, farklı isimlere odaklanmıştı.

JUVE VE MİLAN

1.85 boyunda olan El Kaddouri, Belçikalı doğumlu ama Fas Milli Takımı'nı tercih etti. Fas ile 18 maça çıkıp 5 gol atan başarılı futbolcu bir dönem Milan ve Juventus'un da ilgilendiği bir isimdi. Milimetrik pasları ile tanınan Kaddouri için Başkan Muharrem Usta, temaslarda bulunuyor.
Editör: TE Bilişim