Eren Albayrak’ı Başakşehir’in kapmasının ardından Ersun Yanal, “Birini kaçırdık, diğerini mutlaka alalım” sözleriyle Kasımpaşalı Eren Derdiyok’u mutlaka takımda görmek istediğini yönetime iletti. Edin Visca konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Başkan Muharrem Usta önümüzdeki hafta İstanbul’da Başakşehir Başkanı ile bizzat görüşecek, para artı takasta futbolcu önerecek.

Tüm transferleri ilk 11 için yapmak isteyen Bordo-Mavililer, iç piyasada hareketli günler yaşıyor. Sol bek Eren Albayrak’ı Başakşehir’e kaptıran Fırtına’da teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Birini kaçırdık, diğer Eren’i mutlaka alalım.

Eren Derdiyok’u kadromda görmek istiyorum” dediği öğrenildi. Kasımpaşa’nın satmayı düşündüğü gurbetçi forvetin menaceriyle temaslar sıklaşırken, İstanbul kulübüyle başkanlar düzeyinde görüşülüyor. 

17 golle yıldızlaştı

Edin Visca konusunda da sıcak gelişmeler var. Başakşehir formasıyla müthiş bir sezon geçiren ve kanatta oynamasına rağmen attığı 17 golle büyük alkış alan Boşnak futbolcu için Başkan Muharrem Usta bizzat devrede. Trabzonspor’un patronu önümüzdeki hafta Başakşehir’in Başkanı Göksel Gümüşdağ ile İstanbul’da masaya oturacak. Para artı takasta futbolcu önerecek. 

‘25 kişilik kadro’

Öte yandan Başkan Usta, gelecek ve gidecek oyuncuların büyük ölçüde belirlendiğini söyledi. Trabzonspor’un patronu, “Geçmişteki gibi 30-40 kişilik kadrolarla mücadele etmeyeceğiz. 25 kişilik kadroyla yola çıkmayı düşünüyoruz” diye konuştu. 

Kaynak: Fanatik