İkinci etap için takım bugün sahaya iniyor, 4 gün sonra da 6 maç oynanacak olan kamp çalışmaları başlıyor. Ancak halen Ersun Yanal’ın istediği takviyeler yapılmış değil.

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ı sıkıntı bastı... Her ne kadar, “Şartları bilerek geldim” dese de yönetimin, “Transferler ikinci etap kampına yetişecek” garantisiyle rahatlayan Bordo-Mavililer’in hocası, henüz istenen adımların atılmamasından dolayı büyük moral bozukluğu yaşıyor.

Zira kısa bir aranın ardından Karadeniz temsilcisi bugün tekrar Trabzon’da topbaşı yapacak ve 4 gün sonra da soluğu ikinci etap için Macaristan’da alacak.

Bu süreçte oynanacak 6 hazırlık maçı teknik direktör Yanal’ın yeni sezon planlarını şekillendireceği süreç olarak kabul ediliyor. İşte tam da bu nedenle yakın çevresine, “İkinci kamp dönemi çok önemli. Burada en azından iskelet kadromuzu, sistemimizin önemli bir bölümünü şekillendirmeliyiz. O nedenle de kilit transferlerin yapılmasını bekliyorum” mesajları veren deneyimli hocanın, sık sık Başkan Muharrem Usta’yı arayarak gelişmeler hakkında bilgi aldığı belirtildi.

Bordo-Mavililer’de bugün yapılacak olan Trabzon çalışmalarında hazır bulunacak Ersun Yanal’ın, antrenman sahasına geleceği öğrenilen yöneticilerle de bir araya geleceği belirtildi.

‘Sıkıntılar söz konusu oldu’

Bu görüşme sırasında idarecilerin  teknik direktör Ersun Yanal’a Başkan Muharrem Usta’nın mesajını iletip, “Çalışıyoruz. Ancak mevcut kadrodaki oyuncularla yolları en iyi şartlarla ayırmak için mücadele ediyoruz. O nedenle biraz sıkıntılar söz konusu oldu. Fakat gerekli transferler mutlaka yapılacak” ifadelerini kullanacağı dile getirildi.
Editör: TE Bilişim