İzmir ekibinin, yetenekli golcüyü yuvaya döndürmek için Trabzonspor'la görüşmelere başladığı öğrenildi. Geçen sezon kiralık oynadığı Antalyaspor'da Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan Gökhan'ı transfer etmek için kolları sıvayan kırmızı lacivertlilerin hafta içinde temasları sıklaştıracağı ifade edildi.

Altınordu'nun 2013-14 sezonunda 2'nci Lig'de yaşadığı şampiyonlukta 27 gol attıktan sonra Trabzonspor'a 900 bin Euro bonservis bedeliyle satılan Gökhan Karadeniz'in, Süper Lig ve PTT 1'inci Lig'den teklifler aldığı kaydedildi. Göztepe'nin de peşinde olduğu bilinen 25 yaşındaki forvet arkasının, Trabzonspor'la iyi ilişkiler içinde olan Altınordu'ya kiralanması gündemde.

EROĞLU: BİZDE HERKES YILDIZ

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 5+5 yabancı kuralı sonrası rakiplerin yıldız oyuncular transfer ettiğini, ancak kırmızı lacivertli takımdaki herkesin yıldız olduğunu söyledi. İlk 6 hedefiyle yola çıkacaklarını hatırlatan Eroğlu, "Biz birlikte düşünen ve birlikte uygulayan bir ekibiz. Bu nedenle bizim yeni sezonda 1-2 yıldızımız değil, 25 yıldızımız olacak" dedi. Genç teknik adam, dış transferde çıkış yapmak isteyen 4 oyuncuyla anlaştıklarını, 1-2 takviye daha yapacaklarını dile getirdi.
Editör: TE Bilişim