Kırmızı-Siyahlı yönetim, Erkan Zengin’i yuvaya döndürüyor... Kırmızı Şimşekler, yıldız futbolcunun kiralanması konusunda Trabzonspor’la el sıkıştı. Gurbetçi oyuncunun yıllık maliyetinin karşılanması için sporsorlarla görüşüyor.

Süper Lig’e acı şekilde veda eden Eskişehirspor, düştüğü gibi çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Şampiyonluk parolasıyla yeniden başkanlık koltuğuna oturan Halil Ünal ve yönetimi transferde büyük oynuyor...

Güçlü bir kadro oluşturacak olan ve eldeki önemli isimleri de satmayacağını açıklayan Başkan Ünal, Erkan Zengin’e adeta kafayı taktı! 6 sezon Kırmızı-Siyahlı formayı terleten ve taraftarların sevgilisi olan Erkan’ı yuvaya döndürmek isteyen yönetim, Trabzonspor’la yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı.

Buna göre Es-Es, 30 yaşındaki kanat oyuncusunu 1 seneliğine kiralık olarak renklerine bağlayacak.

Maliyeti 1.7 milyon Euro
Ancak şu bir gerçek ki Erkan’ın yıllık 1.7 milyon Euro’luk (5.5 milyon TL) maaş maliyeti PTT 1.Lig seviyesi için çok çok fazla. Eskişehirspor bu konuyu da sponsorlar vasıtasıyla çözecek. Vali’den ciddi destek alan, siyasileri de harekete geçiren yönetim, Erkan Zengin’in yıllık ücretini imzalayacağı sponsorluk anlaşmasıyla ödeyecek.

Artık taraftarlar sabırsızlıkla Erkan Zengin transferinin resmiyete dökülmesini bekliyor. Eskişehirsporlu idareciler, Erkan’ın yanı sıra bir kaç bomba takviye daha gerçekleştirmeyi düşünüyor.