Türk futbolunun büyük umutlar beslediği ancak beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Batuhan Karadeniz, ara transfer döneminde takım bulamadı ve ortada kaldı. 

Beşiktaş'ın eski kalecisi Orhan Karadeniz'in oğlu Batuhan Karadeniz, Beşiktaş PAF takımında 86 maçta attığı 226 golle dikkat çekti ve A takıma yükseldi. Batuhan Karadeniz, Beşiktaş formasıyla 2007-2008 sezonunun 3. haftasında henüz 16 yaşındayken Gaziantepspor'a 90+5. dakikada attığı golle, Süper Lig tarihinin en genç golcüsü oldu. O dönemden itibaren zaman zaman lig maçlarında, zaman zaman da kupa maçlarında görev alan Batuhan Karadeniz, geleceğin yıldızı olarak görülüyordu.
 
ESKİŞEHİR'DE SEVİLDİ AMA YETERLİ OLMADI
 
2009'un ara transfer döneminde Eskişehirspor'a kiralanan Batuhan Karadeniz, camia tarafından sevildi ve gösterdiği performansı ile bonservisi alınmak istendi. 2010 yazında ise Eskişehirspor'a 2 milyon euro'ya transfer oldu.Batuhan'ın son şansları bitmedi İnişli çıkışlı gösterdiği performans ile 2 yıl sonra Beşiktaş'a kiralanan Batuhan Karadeniz yine istenilenin çok uzağında kaldı.
 
YİNE HÜZÜNLE KARŞILAŞTI
 
2013 / 2014 sezonunda Batuhan Karadeniz bonservissiz olarak Trabzonspor'un yolunu tuttu. Kariyerinde beklenilen gelişimi bir türlü gerçekleştiremeyen Batuhan Karadeniz için son çıkış şansı olarak görülen Trabzonspor macerası da mutlu bitmedi. Geçen kötü sezonun ardından gelecek transfer döneminde Elazığspor'a kiralanan Batuhan Karadeniz bir kez daha hüzünle karşılaştı.
 
SİVAS'TA PARLADI AMA...
 
Trabzonspor'dan bonservissiz olarak Sivasspor'a giden Batuhan Karadeniz geçtiğimiz sezon iyi bir grafik çizdi. Henüz 24 yaşında olmasından dolayı 'acaba bu kez olacak mı?' dedirtti. Sezon boyunca iyi bir performans sergileyen Batuhan Karadeniz, çıktığı 39 resmi maçta 10 gol 6 asist ile katkıda yaptı. Bu sezon Süper Lig'de 5 kupada ise 1 maça çıkan Batuhan Karadeniz, 1 gol atabildi.
 
KULÜP BULAMADI, ORTADA KALDI
 
Batuhan artık takımsız 8 yıldır Süper Lig'de oynayan ve henüz 24 yaşında olan Batuhan Karadeniz, Sivasspor ile yollarını ayırdı. 2015-2016 sezonunun ara transfer dönemi dün akşam bitti ve Batuhan Karadeniz hiç bir takımla anlaşmadı. Bonservisi elinde olan golcü oyuncu kulüpsüz kaldı.