Beşiktaş-Eto’o aşkı tekrar alevlendi... Taraflar, sezon başında da uzun süre flört etmiş, hatta Kamerunlu futbolcu Siyah- Beyazlı yöneticilerle bir araya gelmiş, ancak Antalyaspor şartları çok ağırlaştırınca transfer gerçekleşmemişti. Ara transferde savunma ile birlikte hücum hattına da takviye planlayan, özellikle Aboubakar’ın formundan memnun olmayan Beşiktaş, tekrar yıldız futbolcu için nabız yoklamaya başladı.

Antalya yumuşadı

Taraflar, önümüzdeki hafta içinde bu konuyu yüz yüze görüşmek için masaya oturacak. Yıllık yaklaşık 4 milyon Euro dolayında bir para kazanan Eto’o’nun şu an için kulübü Antalyaspor’dan hiçbir alacağının bulunmadığı, transferin gerçekleşmesi durumunda Kırmızı-Beyazlılar’ın 2 milyon Euro’luk maliyetten kurtulmanın yanı sıra bir de makul bonservis rakamı talep ettiği öğrenildi.

Zam talebi yok

Sözleşmesi 2018’de bitecek Eto’o için Antalyaspor’un 1 milyon Euro’ya ek bir de Kerim Frei’ı istediği, ancak Kartal’ın sadece sezon sonuna kadar kiralama seçeneğine sıcak baktığı gelen haberler arasında. Kamerunlu yıldızın ise Antalyaspor’da kazandığından daha yüksek bir ücret talep etmediği ifade edildi. Şenol Güneş’in de deneyimli, ligi tanıyan ve formda bir oyuncuya sıcak baktığını yönetime aktardığı vurgulandı.

Kaynak: Fanatik