Trabzonspor ile tüm bağlarını koparan Jose Bosingwa'nın, Galatasaray'ın radarında olduğu iddia edildi. Teknik patron Hamza Hamzaoğlu da bonservisi olmayan Portekizli'ye sıcak bakıyor.

2013-14 sezonu öncesi İngiltere’nin Queens Park Rangers takımından transfer edilen Jose Bosingwa, Trabzonspor’da çok başarılı iki sezon geçirdi. Karadeniz ekibinin birçok yabancı oyuncusu sürekli sorun yarattığı halde, Bosingwa profesyonelliği ile parmak ısırtıyordu. Tecrübeli futbolcu parası geç yatsa bile işine bakıyordu. Ancak son dönemde işin tadı kaçtı.
 
Bosingwa, “Hoşgörüme rağmen yönetim, sözleşmemin gerekliliklerini yerine getiremiyor” dedi ve ayrılık kararı aldı. Bosingwa, şu anda serbest durumda. Portekizli yıldızın peşinde birçok takım olduğu iddia ediliyor. Edinilen bilgilere göre bu kulüplerden biri de Galatasaray… Sarı-kırmızılılar, sağ bekte Sabri’den de Tarık’tan da yeterli verim alamıyor.
 
Denayer’in asıl mevkisinin stoper olduğu düşünülürse, Hamza Hamzaoğlu bu bölgeye takviye istiyor. Bonservisi bulunmayan Bosingwa ile temasların başladığı söyleniyor. Ancak yıldız oyuncunun sakatlığı Cimbom’u biraz düşündürüyor. (Sözcü)