Gençlerbirliği forması giyen Jimmy Durmaz, Kopenhag’da Milliyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Fenerbahçe’de oynamak istediğini söyledi.

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan G.Birliği’nin sol kanat ve orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz, kendisine gelen tekliflere sıcak baktığını ve önümüzdeki sezon İstanbul’da oynamak arzusunda olduğunu belirtti.

CAVCAV'IN KARARINA BAĞLI
Danimarka Futbol Federasyonun(DBU) kuruluşunun 125.yılı nedeniyle Kopenhag Parken Stadında önceki akşam İsveç’e karşı oynadığı jubile maçında 2.yarı da 21 dakika forma giyen Durmaz, G.Birliği başkanı İlhan Cavcav’ın vereceği karara saygı duyacağını ifade etti.

GÖSTERİLEN İLGİDEN MUTLU
G.Birliği ile bir yıl daha sözleşmesinin olduğuna değinen yıldız futbolcu, adının F.Bahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor’la anılmasından mutluluk duyduğunu şu anda İsveç Milli Takım kampında olduğundan transferi hakkında fazla bilgisinin olmadığını öne sürdü.

Durmaz, son günlerde adının Trabzonspor ile de anıldığını duyunca F.Bahçe'yi istiyorum ama Trabzonspor’da büyük ve iyi bir kulüp ifadesini kullanırken, G.Birliği başkanı İlhan Cavcav’ın vereceği kararın önemli olduğunu vurguladı.


Editör: TE Bilişim