Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Orman, "Eksik olan bölgelere takviye yapacağız ancak dövizin durumu ülkeyi etkiledi ve etkileyecek. Seçim sonrasını görmek lazım. Kur nereye gidecek kimse bilmiyor. Bu durum transferleri de etkileyecek gibi duruyor" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'E YARDIMCI ANTRENÖR
Teknik direktör Şenol Güneş'e yardımcı antrenör geleceğini söyleyen Orman, "Yeni sezonda Şenol Hocamızın yanında bir yardımcı antrenör kesin olacak. İsmi önümüzdeki günlerde kesinleşecek ve sizlerle paylaşacağız. Demba Ba'da şartlar uygun hale gelirse transferini gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

BURAK YILMAZ VE ATIBA
Burak Yılmaz ve Atiba hakkında da konuşan Fikret Orman, "Burak Yılmaz Beşiktaş’ın çocuğu, gittiği hiç bir takımda Beşiktaşlı olduğunu gizlemeyen iyi bir çocuk. Ama bir kulüple sözleşmesi var maliyetleri var. Atiba 1 yıl daha kalsın istiyorum. Onun için de görüşmelerimiz sürüyor. Larin performansından memnum. İyi, başarıya aç kendini göstermek istiyor" ifadelerini kullandı.

Orman, Göztepe'den ayrılan Tamer Tuna’nın kendini ıspatladığını ve bir gün Beşiktaş'a dönmesi halinde teknik direktör olarak çalışacağını sözlerine ekledi.