Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Mustafa Akçay ve taraftarlara verdiği golcü sözünü bu hafta içinde hayata geçirip kampa getirmeyi planlıyor. Hacıosmanoğlu’nun golcü listesinde Diouf, Cardozo ve Aloisio var

AKÇAY’LA İSTİŞARE YAPIYOR

Hacıosmanoğlu kampa golcü ile gidecek... Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu taraftarların ve Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın çok istediği golcü transferini en kısa sürede bitirmekte kararlı. Tüm gününü golcü transferi için harcayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, sürekli golcü hakkında Teknik Direktör Mustafa Akçay ile bilgi alışverişinde bulunurken, Trabzonspor patronunun kampa gidişinin de golcüye bağlı olduğu belirtildi.

TARAFTARLARA SÖZ VERDİM

Trabzonspor’da golcü transferini bitirmek için yoğun bir mesai harcayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diouf, Cardozo ve Aloisio üçlüsünden birini en kısa sürede kampa getirmeyi planladığı öğrenildi. Hacıosmanoğlu’nun yakın çevresine de, “Ben taraftarlara bir söz verdim. ‘Golcüyü kampa yetiştireceğim’ dedim. Golcüyü almadan da kampa gitmeyi düşünmüyorum” dediği belirtildi. Hacıosmanoğlu’nun sezon sonu Hannover ile sözleşmesi bitecek olan ve bonservis şartları Cardozo ve Aloisio’ya göre daha ılımlı olan Diouf’da ısrarcı olduğu öğrenildi.