Transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan ancak son günlerde hız kaybeden Trabzonspor'da taraftar geçtiğimiz sezonda yaşanan golcü sıkıntısının yeni sezonda da yaşanmasını istemiyor. 

Bordo mavili yönetimin bu yöndeki çalışmaları uzun bir süredir sürerken temasa geçilen Bafetimbi Gomis, Mame Biram Diouf, İslam Slimani gibi isimlerle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. 

Golcü transferine öncelik veren ve bu yöndeki çalışmalarını titizlikle yürüten Trabzonspor'un Dünya Kupası'nı da bekleyeceği öğrenildi. 

Yurtdışı temaslarının ardından Türkiye'ye dönen kulüp CEO'su Burak Gürdal Trabzon'a geçerek çalışmalarını burada yürütecek.

Trabzon'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile toplantı yapması beklenen Gürdal, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde basın toplantısı düzenleyecek ve transferden hoca konusuna kadar merak edilen soruları yanıtlayacak.
Bu arada yeni sezonda kadrosuna gelecek vadeden genç oyuncuları katmak için çalışmalarını sürdüren bordo mavililer Standart Liege'in Türk oyuncusu Anıl Koç'la görüşmelere başladı.
Editör: TE Bilişim