Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Fiyatların artmaması için görüşmeleri gizli yürüten Karadeniz ekibinin, Arjantin'de forma giyen iki Kolombiyalı forveti gündemine aldığı iddia edildi. Bu oyuncuların Racing Club'den 21 yaşındaki Roger Martinez ile Atletico Tigre'nin 22 yaşındaki futbolcusu Sebastian Rincon olduğu belirtiliyor.

Bonservisleri uygun
Fırtına'nın iki oyuncudan birini transfer etmek istediği belirlendi. 1.80 boyunda olan Roger Martinez, bu sezon Arjantin liginde 10 maçta 4 gol, Libertadores Kupası'nda ise 5 maçta 3 gol attı. 1.86 cm boyundaki Rincon ise 10 maçta 2 gol ve 3 asistle dikkatleri üzerine çekti. Oyuncuların bonservislerinin de 1 milyon euro civarında olduğu kaydedildi.

Gözler Copa America'da
Trabzonspor, Copa America'yı da yakından takip ediyor. İki scout ekibinin en az 8-10 maçı izleyip, rapor hazırlayacağı bildirildi. Panamalı orta saha İsmael Diaz (19 yaş), Şili'den savunma oyuncusu Enzo Roca (23), Venezuela'nın orta sahası Christian Santos'un (28) yanı sıra Kolombiyalı defans Cristian Zapata (29) listede..