Yönetici Tuncay Bekiroğlu, Mehmet Ekici ile anlaştı; kulübü Werder Bremen'i ikna etmeye çalışıyor. Eren Derdiyok için de nabız yoklayan bordo-mavili takım Tunay Torun ve Tolgay Arslan'ı yedekte bekletiyor.

Trabzonspor'da gurbet operasyonu tüm hızıyla sürüyor. Dünyaca ünlü Alman bir kamyon firmasının Türkiye CEO'su olan yönetici Tuncay Bekiroğlu, yurt dışında top koşturan gurbetçi oyuncuların peşinde. Almanya'da bulunan Bekiroğlu, transferle ilgili görüşmelerin olumluğu gittiğini belirterek, "Mehmet Ekici ile her konuda anlaştık. Ancak kulübü onu satmak istemiyor. Kiralama yoluyla bu oyuncuyu alabiliriz" ifadelerini kullandı.

EREN'iN AiLESi iKNA EDiLECEK
Hoffenheim forması giyen Eren Derdiyok'un da gündemlerinde olduğunu vurgulayan Bekiroğlu, "Eren konusunda sorun ailesi. Oğullarının Türkiye'de futbol oynamasını istemiyorlar. Eğer ailesinden izin alabilirsek, kulübü onu vermeye hazır" ifadelerini kullandı. Bonservisi Hamburg'ta olup Alemannia Aachen'de kiralık oynayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolgay Arslan'ı kulübünün bırakmak istemediğini belirten Bekiroğlu, Stuttgart'ta forma giyen milli futbolcumuz Tunay Torun'a da takip ettiklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim