Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın üç futbolcuyu sattıklarını açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi sarı kırmızılılarda herkes bu 3 ismin kim olduğunu tartışıyor. NTV Spor Muhabiri Evren Göz'e göre ise bu 3 futbolcunun Veysel Sarı, Engin Baytar ve Furkan Özçal olma ihtimali çok yüksek.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir panelde "Elimizde çok futbolcu var. Bunların 3'ünü şimdiden satmış durumdayız. Yakında yeni kulüpleriyle antrenmanlara başlayacaklar. Bunların birçoğunu daha satacağız ama bunların ismini istemeyin benden" demesinin ardından, bu 3 ismin kim olduğu tartışılmaya başladı.

O 3 İSİM
Yöneticiler, borsa kuralları gereği resmi bir açıklama yapmıyor ancak kulislerde adı en çok geçen 3 futbolcu Veysel, Engin ve Furkan... 

Veysel Sarı'yı Erun Yanal'ın çok istediği, dolayısıyla bu futbolcunun devre arasında Trabzonspor'a gidebileceğini söyleniyor. Engin Baytar'ın daha önce de kiralandığı Rizespor'a, Furkan Özçal'ın da aynı şekilde geçen sezon kiralık forma giydiği Karabükspor'a transfer olabileceği de sızan haberler arasında.

DİĞER ADAYLAR
Gitmesi muhtemel diğer isimleri ise şöyle sıralanıyor: 
Yiğit Gökoğlan
Umut Gündoğan
Gökhan Zan
ve Trabzonspor'un istediği Yekta Kurtuluş...