Engin Baytar’ın menajeriyle konuştuğu ve işte bu sözlerle yuvaya dönmek istediğini söylediği ileri sürüldü.

 ‘Memleketimi İstiyorum’

Aslen Trabzonlu olan ve Türkiye’de Maltepe, Gençlerbirliği, Eskişehirspor gibi kulüplerde oynadıktan sonra Trabzonspor’a gelen Engin Baytar yuvasına yeniden dönmek için adeta can atıyor.

İki sezon önce Galatasaray’a transfer olan, geçen sezon bu ekibin şampiyonluğunda önemli rol oynayan Engin, bu sezon aldığı cezalar nedeniyle bir türlü dikiş tutturamadı ve gözden düştü. Sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcuya birçok kulüp talip olurken, onun gönlünün Trabzonspor’da olduğu kaydedildi.

Engin Baytar’ın menajeri Ali Egesel ile konuşarak, “Galatasaray’dan ayrılacağım. Beni hangi takımın istediği önemli değil, Trabzonspor’da yeniden forma giymek istiyorum” dediği belirtildi.

Kafkas İle de Görüştü

Engin Baytar’ın Egesel’e, “Trabzonspor’dan Şenol Güneş yüzünden ayrıldım. Ama artık o yok. Bu takıma hizmet etmek ve futbolu orada bırakmak istiyorum. Trabzonspor benim için özeldir ve hangi şartı koyarsa koysunlar kabul et. Benim transferimi Trabzonspor’a yapmanı istiyorum” dediği belirtildi. Ali Egesel’in de bunun üzerine harekete geçtiği ifade edildi.

Öte yandan Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın da Engin Baytar ile görüştüğü ve sorunsuz olması halinde kendisini kadroda görmek istediğini söylediği belirtildi. Engin Baytar’ın da, Trabzonspor’a oynamak için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu belirterek, “En küçük bir sorunda istediğiniz yaptırımı uygulayabilirsiniz” şeklinde güvence verdiği bildririldi.

Kaynak: Karadeniz'de Son Nokta / Adil CEBECİ